Saturday, December 26, 2009

meredah kalumpang...

cuti 3 hari lagi...maner mau pegi....mymizi ajak g melaka...siap surf tenet maner tpmt2 best nak lawat, tp last minit terpikir pulak....yelah ade baby 5 mths nie susah sket nak bergerak, dia ade timing nak tido, timing nak menyusu, so...bg aku laa..kesian kat dia jer...aku dok terpk bila seronok2 kat mini asean tuu, time tuu pulak dia nak tido, dlm keadaan panas n x selesanya..ermm..terpaksalah batalkan dulu...so by replacement kami g kalumpang...nie port en fitri & co....so asyik dia jer bercerita best2...so teringin gak laa pegikan...ajak geng2 semua ade hal, so kami berempat jerlah yg pegi...tanya kak diah direction masuk plus kuar slim river...kite ikutkan jerlaa...mai aaii...exit tuu nak ker kalumpang jauh beb, sepatutnya exit tg. malim..aper daa mek tuh bg direction...dahlaa kebetulan temperature keter naik pulak...aduhai mencabar betoii...ngan hujan lebat lg...nasiblaa time hujan degil gak nak berjalan kan..sampai saner pun hujan lebat gak...nasib baik diaorg ade khemah..lehlaa tumpang berteduh..cantik gsk tmpt dia...x abes explore pun...ade chalet...maybe another day boleh bwk family bermlm kat sini..


>>>>>>>x dpt mandi lagi..huhuhuhu....<<<<


>>>>>>>posing jer laahh<<<<<<<<<





>>>>>>>abil with abah syok bersiram...<<<<<

Saturday, December 19, 2009

mandi manda @ kolam air panas, bentong

salam semua...lama sungguhlaa x update blog...bz laa kononnye...hehehe...waaa...bln 12nie track record toll..setiap jumaat cuti, so kejer 4 hr jer..4x4=16hr jer kejer...best2...cuti 3 hr berjalan jerlaa...2x balik kg...nasib baik kg dekat, so on the 18/12/2009, hr jumaat kami balik umah mentakab coz ade kenduri doa selamat..alaa..x sempat pulak nak snap gambonye....salah satunya sempena kelahiran mohd hadif syamil or camil...kire genap 5blnlah...next day, kami g kolam air panas kat bentong, masa tuu time hujan renyai2...takperlaa belasah jer laaa...sempatlaa piknik yg x seberapa tuhh...spt biasa aku tgk jerlaa..dah ade baby nie susah sketlaa...xleh nak huhahuha..


>>>>aku jer beria2 posing....<<<<


>>>>>abil syok mandi<<<<<

>onblur="try {parent.deselectBloggerImageGracefully();} catch(e) {}" href="http://1.bp.blogspot.com/_rmVqxjtL7HA/S08cuH-D0pI/AAAAAAAAAcQ/sh1PtXnKz80/s1600-h/19122009900.jpg">
>>>>adik,kakak n abil<<<<


>>>>camil n nenek<<<<


>>>>abil with makndaknye<<<<




Sunday, December 13, 2009

jue & bad wedding


----jue tersenyum simpul----


----bad kontrol macho----


---menyambut kedatangan sang arjuna----












----alaaa...gelap pulak gambo aku nie---

kalau sebelom nie aku g majlis akad nikahnya, today pulak majlis besarnya. apsal tahun nie byk org buat kaler biru turqoise ek? anyway...welcome to the club!!!congrats again to jue n bad...semoga berbahagia lah hendaknya sampai bila2, cepat2 dapat baby ok...

Saturday, December 12, 2009

syabil dah tukar susu



nielah org kata pengaruh tv...aku tengok iklan susu sustagen, yg anak dia makin kuruis coz asyik makan ayam jer....so mmg tepat bebenorlah iklan tuu perli syabil...hahahah...mmg pon, dia pun sama ari2 nak makan ayam, benda lain semua taknak...maner tak makin kurus..sebelom nie dia minum susu dutch lady, tp nampak cam x sesuai jer, kekadang sembelit gak...so far minum susu nie oklaa, xder lahh susah nak membuang...duit pun makin bertambah laa, maner taknya sekotak 650gm tuu rm27, plus lagi rm7 tuhh.....

Sunday, December 6, 2009

camil meniarap part II

sebelom nie aku ade story yg camil dah boleh meniarap tp sekadar story by makcu lah. blom lagi tunjuk skilnya di rumah. so at least that night tetiba jer dia meniarap. penuh dgn semangatnya....good job my dear....tp x blh lamalah....bila dah lama mula dia mengamuk...hehehhe....





Friday, December 4, 2009

majlis akad nikah jue & bad

selamat dah kawan aku sorang nie bergelar isteri. dgn 2 kali lafaz, akhirnya jue n bad selamat disatukan di masjid kg dato' harun, pj. lain benor muka jue pakai tudung...bad pulak yg naik seri....hehehe...jgn mare jue...


-----"yeye..aku dah jadi bini org"-----


----penyerahan mas kawen-----


---pengantin lama n pengantin baru----


---nampak gemok jer aku dlm gambo nie---