Tuesday, March 2, 2010

circuit keta patah

malang betoi hari nie, ingat nak g bank, baru sempat g eonbank, balik tgk circuit keta patah, tulaah sesuka ati jer parking kete, x perasan tinggi sket depan tuh...adoii..mampuslaa aku tau dek mr.m...nak wat camner ek..nak ikat pun x nampak tali, terpaksalaah jln terus jer, hajat nak gi rhb pulak, parking punya lah full, polis pulak dah standby...ish2..memang malang tol nasib aku ari nie, bile drive semua pandang semcm kat aku, perrh...taulaa aku artis...hehehe...redahjerlah sampai kilang ngan hrpn xderlaa circuit tuu bersepai kat tgh jalan....


~~~circuit patah yg berdebu (malasnye aku basuh kete)~~~

1 comment:

ibu emy efy eqy said...

ada hikmah di sebalik apa yang berlaku...