Monday, November 29, 2010

tension..tension

nie semua psl opis...bengang aku...memula dr start ari jumaat lg dapat call dr manager sesat suh aku buat p&l project dia...awal2 xnak bgtau...sampai ker mlm tadi dia kejar aku..sampai xleh tido aku buatnya...dahlaa aku x pernah buat...mestilaa take time..costing pulak berubah2...dahlaa aku sibuk ngan closing lagi...bengang sgtlaa bengang...sampai pulak opis, assistant aku main upload jer apms tanpa check...senang nye alasan kata leh lupa..hello...brp kali mau ingatkan hah? "nanti ubahlah balik"...senangnye berkata2...weh...nak ubah tuu mmg lah senang, nak kena reject dulu, kena suh cfo jugak reject...pastu upload pulak yg baru...dah dr satu kejer..berkali2 jd kejer....arap2 semua betollah, jgn ade yg salah pulak...ermmm....