Wednesday, December 7, 2011

The Thorn Birds



~~~~THE THORN BIRDS~~~~~




~~~~the couple...they r really suite together...isn't it?~~~~



~~~~ Joo Sang Wook, the hero....so handsome right? but kalau berlakon chicky2 cam x sesuai kan...look older~~~~



~~~~~Han Hye Jin, as heroin, her smile so stunning, but aku rasa lakonan dia kaku sket....ermmm??~~~



~~~ the superb of Kim Min Jung...mmg menjadi laa smp aku pon benci dia nih ~~~




~~~the 2nd lead...hensem kan mamat nie...Seo Do Young...pernah berlakon Spring Waltz...org kata citer tuh best gak....dlm wishlist nak tgk...erks....another sleepless....:)))~~~~

Huh...dah berkurung kan aku x update blog, mood xde dek bz memanjang...and disebabkan hero2 aku dah besar sket,so laa nie ada masa lah sket utk myself....lately my addictiob to korea is back....ari minggu ari tuh baru jer finished tgk THE THORN BIRDS...fuhh....mmg terangkatlah layan citer nih...too completed line story....revenge of the revenge...dan pengorbanan seorg sahabat baik....thumbs all the actor mostly antogonies actress Kim Soo Hyun...rasa sakit hati tol tgk dia nih...dah tau kawan dia minat kat hero tuh, lakonan Joo Sang Wook dan2 dia rapat. Yg hero nih boleh layan pulak tuh...adus lg sakit jiwa..but hero n heroin they r really suite couple..sama cantik n sama padan...but yg frust sket aku tgk when this couple not enuff passionate compared to previous love...they look kekok and malu2...

1 comment:

iswatie "colours of life" said...

Mcm chipsmore hang nih! Btw lama x jumpa hang